„Tai – šeimos dovana mylimam vyrui ir tėvui“, – tikina Schumiu vadinamo lenktynininko vadybininkė Sabine Kehm.

Jau rugsėjo 15 dieną „Netflix“ ketina pristatyti dokumentinį filmą apie M. Schumacherį, kuriame itin retus interviu davė tiek žmona Corinna, tiek jo dukra Gina-Maria, tiek sūnus Mickas, tiek ir kolegos.

„Aš paprasčiausiai pajaučiau, kad jis yra ypatingas. Jis labai tvirtas psichologiškai ir apskritai itin stiprus. Ir toliau kiekvieną dieną jis man rodo, koks iš tiesų stiprus yra“, – pasakoja lygiai prieš 26-erius metus už Michaelio ištekėjusi Corinna.

Tuo metu 22-ejų Mickas, kuris prieš aštuonerius metus slidinėjo kartu su tėvu, o dabar pats varžosi „Formulės-1“ čempionate, teigė, kad jis jam yra tikras pavyzdys.

„Kai žiūriu į jį, suprantu, kad noriu būti toks pats kaip jis“, – tvirtina „Haas“ komandos pilotas.

Dokumentiniame filme bus pateikta visa M. Schumacherio karjeros istorija – nuo pačios jos pradžios kartingų sporte iki pat šlovingiausių laikų ir iškovotų septynių F-1 čempiono titulų.

Savo liudijimais dalinsis taip pat ne vieną sezoną lenktyniavęs M. Schumacherio brolis Ralfas bei kitos šio sporto žvaigždės – Sebastianas Vettelis, Davidas Coulthardas ir Bernie Ecclestone'as.

Tiesa, apie patį incidentą, ilgam prikausčiusį vokietį prie lovos, filme nėra išsiplečiama.

„Michaelis iš naujo suformavo profesionalaus lenktynininko įvaizdį ir nustatė naujus standartus. Siekdamas tobulybės jis negailėjo nei savęs, nei savo komandos, vesdamas ją į didžiulę sėkmę.

Norėdamas išsaugoti savo privatų gyvenimą kaip savo stiprybės šaltinį, jis griežtai ir nuosekliai išlaikė atstumą tarp asmeninio ir viešojo gyvenimo. Šis filmas pasakoja apie abu M. Schumacherio pasaulius“, – atskleidė S. Kehm.

Savo ruožtu buvęs Schumio vadybininkas Willi Weberis skundžiasi, kad buvo ištrintas iš jo gyvenimo. Pasak jo, tai nutiko kaip tik po incidento, kai visa lenktynininko šeima nusprendė nuo jo atsiriboti.

Savo autobiografinėje knygoje „Benzinas kraujyje“ W. Weberis rašo, kad buvo artimas Michaelio, kurį laikė it sūnumi, draugas, tačiau po nutikusios nelaimės jis Schumacherių šeimai tarsi tapo nebereikalinga padėvėta padanga – Corinna net neleidžia aplankyti jos vyro.

Willi spėja, kad tokią reakciją sukėlė tai, jog jis neatskubėjo į ligoninę, į kurią buvo nugabentas M. Schumacheris, nors kaip tik norėjo gero – suteikti šeimai daugiau erdvės bei privatumo.

Primename, kad 2013-aisiais už trasos ribų slidinėjęs M. Schumacheris krito ir trenkėsi į uolą bei patyrė sunkią galvos traumą, po kurios liko sužalotos jo smegenys.

Nuo tol laiko praktiškai nėra žinoma legendinio F-1 „Ferrari“ lenktynininko tikroji sveikatos būklė ir per visus šiuos metus jo sirgaliai sulaukė vos kelių lakoniškų žinučių ta tema.

M. Schumacheris savo karjerą „Formulėje 1“ baigė 2012-aisiais. Po nelaimės kalnuose 2013-ųjų gruodį jis yra prižiūrimas savo namuose prie Ženevos ežero Šveicarijoje, o šeima neskelbia apie jo būklę ir prašo supratingumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)