Legendinis vokietis Michaelis Schumacheris šiomis dienomis pareiškė, kad F. Alonso šiuo metu yra geriausias „Formulės-1“ lenktynininkas pasaulyje.

„F. Alonso dar tobulėja. Būna akimirkų, kai, atrodo, ispanui sekasi, bet iš tiesų ši sėkmė yra sunkaus jo darbo rezultatas“, – sakė 43-ejų metų M. Schumacheris, dabar atstovaujantis „Mercedes“ ekipai. Jam lenktynės Belgijos „Spa“ trasoje bus 300-os karjeroje.

Antrą vietą užima „Red Bull“ narys australas Markas Webberis (124 tšk.), trečią – jo komandos draugas vokietis Sebastianas Vettelis (122), o ketvirtą – britas Lewisas Hamiltonas„McLaren“ (117).

Jis teigė šį sezoną dar kovosiąs dėl čempiono titulo. L. Hamiltonas taip pat tvirtino tikįs, kad „McLaren“ gali triumfuoti konstruktorių įskaitoje.

„Šiemet lenktynės nenuspėjamos, todėl viskas įmanoma. Dabar nė viena ekipa neturi ryškios persvaros. Dėsime visas pastangas, kad pasivytume ir aplenktume F. Alonso“, – kalbėjo L. Hamiltonas, aplenkęs visus konkurentus praėjusiame etape Vengrijoje.

Komandų rikiuotės priekyje žengia „Red Bull“ (246 tšk.). Antra – „McLaren“ (193), trečia – „Lotus“ (192), ketvirta – „Ferrari“ (189).

Šios ekipos atstovai pareiškė, kad savo bazėje jau bando naujos kartos variklį, kurį komanda tikriausiai pasitelks nuo 2014-ų.

Pasak L. Hamiltono, „Spa“ trasa viena geriausių pasaulyje. Tokios pat nuomonės laikosi ir M. Schumacheris. Čia kai kurie automobiliai gali pasiekti 330 kilometrų per valandą greitį.

Transliacijų tvarkaraštis:

Penktadienis, rugpjūčio 31 d.

11.00 val. – pirma treniruotė;
15.00 val. – antra treniruotė.

Šeštadienis, rugsėjo 1 d.

11.55 val. – trečia treniruotė;
14.55 val. – kvalifikacija.

Sekmadienis, rugsėjo 2 d.

14.50 val. – lenktynės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją