Taip pilotą gyrė „Marussia“ ekipos vadovas.

„Timo yra fantastiškas pilotas ir jis buvo itin populiarus mūsų komandoje. Dėl sudėtingos ekonominės situacijos buvome priversti imtis tam tikrų veiksmų, jog galėtume užtikrinti komandos tolesnį egzistavimą „Formulėje-1“. Atsižvelgus į tai, jog Timo turėjo galiojantį kontraktą, norime jam padėkoti už tai, jog kartu mums pavyko priimti šį sprendimą. Norime palinkėti jam sėkmės ir pasveikinti komandą, kurios garbę jis gins ateityje“.

T. Glockas prie „Marussia“ komandos prisijungė 2010 metais, kai pastaroji debiutavo „Formulės-1“ čempionate. Nė vieno taško iki šiol taip ir neiškovojusi ekipa praėjusį sezoną pralaimėjo kovą dėl 10 vietos konstruktorių įskaitoje „Caterham“ komandai.

Žinia, jog T. Glockas“ traukiasi iš „Marussia“ ekipos reiškia, jog komanda bus priversta ieškotis piloto, galinčio mokėti už lenktynininko vietą. Tarp kandidatų jau dabar minimi Vitalijus Petrovas, Bruno Senna, Luizas Razia ir Sebastienas Buemi.

Ekipa praėjusiais metais oficialiai paskelbė, jog šių metų F-1 sezone jai atstovaus britas Maxas Chiltonas.

Tuo tarpu iš T. Glockas šiais metais gali atsidurti DTM čempionate. Spėjama, jog vokietis jau šį antradienį turėtų dalyvauti DTM rengiamuose bandymuose Valensijos (Ispanija) trasoje.