Meksikietis F-1 prieš keletą metų debiutavo su „Sauber“ komanda. Praleidęs joje du metus sportininkas perėjo į minėtąją „McLaren“. Tačiau pasatroji šiemet nusprendė atsisakyti S. Perezo paslaugų ir pasirinko Keviną Magnusseną.

Meksikietis nenuleido rankų ir ne kartą teigė, kad lenktyniaus kitais metais F-1. Sportininkas kurį laiką buvo siejamas su „Force India“ ekipa, su kuria ir pasirašė sutartį. Meksikietis minėtosios komandos garbę kitais metais gins kartu su buvusiu „Sauber“ pilotu Nico Hulkenbergu.

„Džiugu pranešti, kad kitais metais atstovausiu „Force India“ komandai“, – sakė S. Perezas.

„Pereiti į šią ekipą visada buvo mano pirmas pasirinkimas, tad esu patenkintas, jog galų gale viskas patvirtinta. Norėčiau padėkoti Vijay ir komandai už šią suteiktą galimybę.“

„Tai jauna ekipa, kuri per pastaruosius keletą metų sukūrė ne vieną gerą bolidą. 2014 m. daug kas pasikeis. Tačiau mane jau dabar kamuoja gera nuojauta. Dabar mano planas yra apsilankyti komandos bazėje ir artimiau susipažinti su ekipos nariais.“

Šiemet „Force India“ atstovavę Paulas di Resta ir Adrianas Sutilas yra priversti ieškotis vietos kitose F-1 komandose. Vokietis siejamas su „Sauber“ ekipa. Tuo tarpu P. di Restos šansai likti F-1 su kiekviena diena darosi vis mažesni.