„Tai geras pagrindas tolimesniam darbui. Mes tikrai neapversime pasaulio aukštyn kojomis, tačiau turime padaryti gerą žingsnį į priekį“, – teigė jis.

N. Haugo teigimu, „Mercedes“ komandos tikslas šiemet yra grįžti į teisingą kelią artėjant prie „Formulės-1“ rikiuotės lyderių „Red Bull“, „Ferrari“ ir „McLaren“ ekipų.

„Nesakyčiau, kad pradedame viską nuo pradžių. Šis bolidas yra rezultatas to, ką išmokome per praėjusius dvejus metus“, – kalbėjo „Mercedes“ atstovas.

„Pirmais metais tris kartus lipome ant apdovanojimų pakylos, tačiau pernai pasukome neteisinga kryptimi. Tiesa, buvo ir gerų akimirkų, pavyzdžiui, Kinijos GP, kai trasoje kitaip veikė priekinės padangos ir mūsų forma buvo šiek tiek geresnė. Tačiau visų metų bėgyje ji buvo nepakankamai gera“.

„Tapti nuolatiniu „Red Bull“, „Ferrari“ ir „McLaren“ varžovu – rimta užduotis. Turime pasimokyti, turime vystyti komandą ta kryptimi. Esu tikras, kad galime tai padaryti“, – pridūrė jis.

Nors naujas „Mercedes W03“ oficialiai bus pristatytas tik antradienį (vasario 21 d.), automobilis buvo pradėtas bandyti dar praėjusią savaitę. Ketvirtadienį (vasario 16 d.) jis buvo trumpai išmėgintas Silverstouno trasoje Didžiojoje Britanijoje, o sekmadienį (vasario 19 d.) jau buvo rimtai bandomas Barselonoje, Ispanijoje.