„Force India“ atstovas Bobas Fernley‘us savo komandos sprendimą aiškino tuo, kad jiems buvo pateikta per mažai reikiamos informacijos apie dabartinę „Marussia“ būklę. Tačiau pastarosios ekipos sporto direktorius Graeme‘as Lowdonas yra kitokios nuomonės.

„Mane nustebino viešumoje pasirodę komentarai. Ypač apie pateiktą paraišką. Nemanau, kad būtent dėl jos buvo nepatenkintas mūsų prašymas“, – sakė „Manor GP“ komandos atstovas Graeme‘as Lowdonas.

„Prašymą pateikėme dar praėjusių metų gruodžio 17 dieną ir nuo tada darėme viską, kad įgyvendintumėme visus reikalavimus. Pateiktuose komentaruose teigiama, kad mūsų pateiktoje paraiškoje trūko tam tikros informacijos. Mes nepateikėme jokios papildomos informacijos specialiai ketvirtadienį vykusiam Strategijos grupės susirinkimui, nes mūsų niekas to neprašė. Tačiau mes ir toliau darome viską, kad galėtume startuoti šių metų F-1 sezone.“

Informacija apie investuotojus – konfidenciali

„Force India“ atstovo Bobas Fernley‘us teigimu, viena iš priežasčių dėl kurios nebuvo patenkintas „Marussia“ prašymas, buvo informacijos stoka apie naujus ekipos investuotojus.

„Žinant kaip viskas vyksta derybų metu, nei jie, nei komanda negali pateikti informacijos apie investuotojus. Tačiau tie investuotojai jau buvo susitikę ir galimai kalbėjosi su F-1 vadovais.“

Išplatintame komandos pranešime teigiama, kad dabar ne tik bandoma patobulinti 2014 m. bolidą, bet ir siekiama kuo greičiau paruošti naują, 2015 m. automobilio versiją. Ekipos teigimu, jos gretose yra pakankamai žmonių, galinčių dirbti prie abiejų projektų.

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!