„Prieš tai buvo artima kova viena kryptimi, dabar yra artima kova kita kryptimi. Šiuo metu esu greitesnis ir tuo labai patenkintas. Džiaugiuosi šiuo momentu ir tuo, kad ir vėl startuosiu pirmas,“ – sakė kvalifikacijoje nugalėjęs N. Rosbergas.

„Tai nėra joks atgimimas, nieko neišradau. Tai tik progresas. Prieš tai buvo labai artima kova ir Lewisas buvo viena dešimtąją greitesnis. Dabar esu šiek tiek greitesnis aš, o šiandien šiek tiek daugiau. Vis dėlto keliose iš eilės lenktynėse smarkiai kovojome,“ – kalbėjo vokietis.

Nors N. Rosbergas nemano, kad trečia iš eilės pergalė duotų didelį postūmį kitam sezonui, tačiau šį sezoną nori užbaigti aukšta nata.

„Pirmiausia noriu nugalėti lenktynėse, nes tai geras jausmas. Taip pat noriu, kad mano komandai tai būtų graži sezono pabaiga ir gera proga švęsti rytoj vakare. Tai būtų puiki proga pabūti visiems kartu, taigi tai yra man svarbiausia. Aišku, tai ko išmokstame šiemet padės kitąmet. Ir būtų smagu viską užbaigti aukšta nata,“ – sakė „Mercedes“ pilotas.