7 kartus pasaulio čempionas titulą šiais metais užsitikrino Turkijoje, o praėjusį savaitgalį triumfavo Romaino Grosjeano kraupios avarijos paženklintose lenktynėse Bahreine.

Anot „Mercedes“, L. Hamiltonas praėjusį savaitgalį buvo testuojamas triskart, įskaitant ir sekmadienio popietę ir visi rezultatai buvo neigiami. Vis dėlto pirmadienį ryte lenktynininkas prabudo turėdamas lengvus simptomus. Taip pat pranešama, kad jis turėjo kontaktą su sergančiuoju prieš atvykdamas į Bahreiną.

Dar vienas testas pirmadienį L. Hamiltonui parodė teigiamą rezultatą. Tai patvirtino ir dar vienas testas.

Šiuo metu britas yra izoliuotas pagal visus COVID-19 protokolus Bahreine. Nepaisant lengvų simptomų, „Mercedes“ atstovai tikina, kad sportininkas jaučiasi gerai, o visa komanda jam siunčia linkėjimus ir kviečia greičiau pasveikti. Su L. Hamiltonu bendravę asmenys testuojami papildomai.

Britas yra trečias „Formulės-1“ lenktynininkas, kuriam nustatytas koronavirusas. Prieš jį užsikrėtė Sergio Perezas ir Lance'as Strollas.

„Mercedes“ dar sprendžia, kad pakeis L. Hamiltoną lenktynėse Bahreine. Nežinia, kad pasaulio čempionas galės dalyvauti ir paskutinės sezono lenktynėse Abu Dabyje. Kad sugrįžtų į trasą, jam reikės neigiamo koronaviruso testo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)