„Ne, mums reikia daugiau. Ir nuolatinių rezultatų. Esmė – stabilus sezonas ir visą laiką buvimas tarp lyderių“, – Australijoje pažymėjo kompanijos atstovas.

Nors „Mercedes“ bandymuose buvo vieni greičiausių, jei ne lyderiai, T. Wolffas paragino susilaikyti nuo išvadų ir sulaukti pirmųjų lenktynių rezultatų.

„Tai bandymai, o ne lenktynės. Prieš mus – 19 etapų. Turime palaukti pirmųjų rezultatų ir tuomet juos vertinti“.

„Mercedes“ tikslas F-1 – pasiekti sėkmę ir būti tarp lyderių bei laimėti čempionatą. Tokie yra lūkesčiai ir mes turime juos pateisinti. Mes suprantame, kad praėjusieji metai nebuvo labai geri. Pradžia buvo nebloga, antroji pusė – ne. Esmė – palaikyti aukštą lygį viso sezono metu“.

L. Hamiltonas: tikrosios padėties nežino niekas

„Mercedes“ pilotas Lewisas Hamiltonas Australijoje nusistebėjo staiga pasikeitusia „Formulės-1“ pasaulio nuomone apie jo ir komandos galimybes artėjančiame sezone bei suskubo pažymėti, kad tikrosios rikiuotės padėties dar nežino niekas.

Po praėjusio sezono iš „McLaren“ į toli gražu ne geriausios formos tuo metu buvusią „Merecedes“ britas buvo kritikuojamas atlikęs neteisingą žingsnį, tačiau po puikių jo ir komandos rezultatų bandymuose kritiką pakeitė pagyros bei nereti favoritų vardai.

„Iš pradžių žmonės mus nurašinėjo ir sakė, kad mes pasirodysime tragiškai blogai, ir staiga jie pakeitė savo nuomonę. Dabar visų žmonių dėmesys sukoncentruotas į mus“, – pastebėjo L. Hamiltonas.

„Nemanau, kad kas nors žino, kas bus. Manau, kad žmonės turėtų nepamiršti, kad mes esame komanda, o šis bolidas porą paskutiniųjų metų turėjo problemų, ir viskas staiga nepasikeičia.“

„Turime ir toliau dirbti, nors žiemą ir tikrai gerai padirbėjome, ir aš tikrai didžiuojuosi komanda bei esu jai už tai dėkingas.“