„Tai nebuvo kodas – ramiai. Nesijaudinome, kad instrukcijos bus ne taip interpretuotos, nes žinutė buvo vienoda abiem pilotams. Tai tik buvo noras priminti pokalbį. Tai tikrai ne strateginis veiksmas, tik mandagus priminimas“, – atkakliai tvirtino ekipos vadovas.

„Mercedes“ ekipoje turi būti lenktynininkai, kurie supranta, iš kur atsirado komanda bei kad negalima rizikuoti jos ženklo reputacija. Lewisas Hamiltonas ir Nico Rosbergas puikiai tą supranta ir pažiūrėkite, kaip jie tą įspūdingai ir efektingai pademonstravo“, – teigė T. Wolffas.

„Lenktynių pradžioje šiek tiek bijojau, kad įtempta kova tęsis pusantros valandos ar daugiau. O lenktynių pabaigoje ekipos viduje net diskutavome, ar galime pasitikėti pilotais. Pasirodo, galime“, – kalbėjo austras.

„Norime, kad jie kovotų. Tęsime tai tol, kol nesulaužysime keleto priekinių sparnų. O tada susėsime ir vėl aptarsime, ar tai teisinga strategija“, – pabrėžė „Mercedes“ vadovas.

„Akivaizdu, kad yra smagu žiūrėti, kaip du tokio lygio lenktynininkai kovoja gražiai ir sąžiningai, nerizikuodami vienas kito automobiliu, bei sukuria stulbinantį šou. Šiuo metu nėra geresnės reklamos „Formuleiž11“, kai ji yra taip kritikuojama“, – pareiškė Toto Wolffas.