Tačiau net ir įveikdami ilgas distancijas bei naudodami ne pačios minkščiausios sudėties padangas, „Mercedes“ pilotai pademonstravo varžovams nerimą keliančius rezultatus.

Favorite laikomos komandos vadovas Toto Wolffas pareiškė, kad jų dėmesį bandymų metu patraukė „Ferrari“ ir „Williams“ pademonstruota forma. Austras taip pat pridūrė, kad „Mercedes“ nėra patenkinta savo technikos patikimumu.

„Nekreipiu per daug dėmesio į užfiksuotus rezultatus, nes mes nežinome su kokiu degalų kiekiu bakuose važiavo kiti pilotai. Galėtume atsakymų ieškoti krištoliniame rutulyje, tačiau mums tikrai nereiktų tokiais dalykais užsiimti“, – kalbėjo T. Wolffas.

„Bandymų metu mums neblogai sekėsi. Mūsų tempas buvo geras įveikiant tiek trumpas, tiek ilgas distancijas. Tačiau patikimumas ir toliau išlieka problema. Tai amžina problema visiems. Turime šioje srityje padirbėti ir pažiūrėti, kaip susiklostys pirmosios lenktynės.“

„Bandymų metu „Ferrari“ komanda pademonstravo gerą formą. „Williams“ ekipa taip pat buvo stipri. Tad palaukime pirmų lenktynių ir pamatysime kas bus“, - sakė T. Wolffas.

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.