„Manau, kad bus sunku, bet tai nėra neįmanoma. Laimėti lenktynes taip pat nėra lengva, tačiau mes neturime kitos išeities. Privalome kovoti dėl aukščiausių rezultatų visose likusiose varžybose“, - apie kovą dėl titulo kalbėjo britas.

„Žinoma, žmonės susikoncentruoja ties kova dėl titulo, tačiau jei nesi tas, kuris pirmauja, nejauti spaudimo ir neturi dėl ko jaudintis. Būtų šaunu jeigu mūsų pilotai finišuotų pirmose dviejose vietose, o „Red Bull“ komandai nepasisektų. Nesupyktume jei ant apdovanojimų pakylos užliptų vienas iš „Ferrari“ lenktynininkų

Mes niekada nepasiduodame. Nesėdime tyliai. Šį kartą išimčių taip pat nebus. Tad pasistengsime nugalėti visose likusiose sezono lenktynėse“, - teigė „McLaren“ vadovas.

Britas atsisakė prognozuoti, kaip gali pasibaigti šių metų sezonas, tačiau pažadėjo, jog jo vadovaujama ekipa sieks maksimalaus rezultato.

„Kaip viskas susiklostys nebūčiau galėjęs pasakyti ir po pirmų varžybų Australijoje. Galiu pažadėti tik tai, jog sunkiai dirbsime ir kovosime dėl pergalių likusiose varžybose. Mes turime gerą komandą, du puikius pilotus, neblogą bolidą. Be to pastoviai progresuojame. Galime pakovoti ir dėl titulo. Bus sunku, bet įmanoma“, - kalbėjo britas.

M. Whitmarshas taip pat patikino, jog L. Hamiltonas yra pasiruošęs metus užbaigti kuo aukštesnėje pozicijoje.

„Jis tiki, jog gali nugalėti. Kartais Lewisas per daug ima į širdį tai, ką apie jį kalba žiniasklaida. Jis jautrus žmogus, bet laikui bėgant daug ko išmoks. Lewisas – jaunas, patiria didelį spaudimą, iš jo daug tikimasi. Tačiau jis vis tiek desperatiškai nori nugalėti“, - apie sportininką kalbėjo britas.

L. Hamiltonas lenktynininkų įskaitoje užima trečiąją vietą ir nuo pirmaujančio Sebastiano Vettelio atsilieka 88 taškais. „McLaren“ ekipa komandinėje įskaitoje su 280 taškų žengia antroje vietoje.