„Lewisui šiemet buvo ir gerų, ir blogų epizodų, tačiau jis yra puikus lenktynininkas, šiemet laimėjęs lenktynių. Visais metais, kai jis lenktyniavo „McLaren“, jis visada labai stengėsi“, - pareiškė vyriausiasis komandos inžinierius Philipas Prew.

„Akivaizdu, kad jis pradėjo sezoną turėdamas didelių vilčių laimėti čempionatą. Kartu akivaizdu, kad dabar jam bus labai sunku tai pasiekti. Jis labai stengiasi, tai lemia didelę riziką, ką, manau, ir matome.

Mes neprašysime jo pasikeisti, nes Lewisas pasižymi labai ryžtingu ir agresyviu vairavimu, kokį mes visiškai palaikome. Dėl to jis (praeityje – red. past.) laimėjo čempionatą, kas ir yra mūsų tikslas“, - pažymėjo specialistas.

„Lewisas yra labai protingas vaikinas ir labai geras lenktynininkas. Jis apgalvos šiemet patirtus sunkumus ir kitais metais bus dar stipresnis.“

Pabaigai, P. Prew pridūrė, kad „McLaren“ čempionato pabaigoje pamažu sutelks savo dėmesį į pasiruošimą kitų metų sezonui ir dabartinį bolidą tobulins tiek, kiek tai galės panaudoti būsimosios technikos kūrime.