„Niekas nepadarė jokių pažeidimų. Nelaimingas atsitikimas įvyko už pažymėtos trasos ribų“, – sakė prokuroras Patrickas Quincy ir pridūrė, kad trasų žymėjimas prabangiame Meribelio slidinėjimo kurorte „atitiko galiojančius Prancūzijos įstatymus“.

Karjerą baigęs vokietis lenktynininkas gydomas Grenoblio universitetinės ligoninės intensyviosios terapijos skyriuje nuo gruodžio 29 dieną įvykusio incidento, kai M. Schumacheris slidinėdamas pargriuvo ir trenkėsi į uolą dešine galvos puse. Smūgio būta tokio stipraus, kad suskilo jo šalmas.

Po operacijos, kuria buvo siekiama sumažinti kraujavimą ir smegenų paburkimą, jam buvo medikamentais sukelta koma ir sumažinta kūno temperatūra, siekiant išvengti didesnių smegenų pažeidimų.

M. Schumacherio atstovė sausio 30 dieną pranešė, kad gydytojai bando pažadinti jį iš dirbtinai sukeltos komos, mažindami raminamųjų vaistų dozes.

Jo šeima praeitą ketvirtadienį sakė, kad M. Schumacherio „žadinimo procesas tebevyksta“ ir gali trukti ilgą laiką.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)