Planuojama, kad Schumacheris jaunesnysis 2017 metais dalyvaus „Formulės-3“ klasės lenktynėse ir atstovaus „Prima Powerteam “komandai.

Apdovanojant šių metų „Formulės-1“ lenktynių pasaulio čempioną Nico Rosbergą, Mickas buvo pastebėtas vilkintis „Mercedes“ komandos aprangą ir tai sukėlė daug spėlionių.

DELFI primena, kad 2013 metų gruodį vokietis Michaelis Schumacheris susižeidė nelaimingo atsitikimo Prancūzijos Alpių kalnų slidinėjimo trasoje metu, kuomet šliuoždamas už slidinėjimo trasos ribų griuvo ir galva trenkėsi į uolą. Smūgis buvo toks stiprus, kad net skilo šalmas.

M. Schumacheris šiuo metu atlieka reabilitaciją savo viloje ant Ženevos ežero kranto. Jis ten buvo parvežtas po gydymo kurso 2014 metų rugsėjį. Prieš tai buvęs F-1 lenktynininkas ilgiau nei pusmetį praleido komoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)