„Mes esame sujaudinti tuo, kaip reiškiama parama Michaeliui ir jam linkima kuo greičiau pasveikti. Žinutės mus pasiekia nuolat. Tai mums suteikia jėgų. Labai jums dėkojame!

Ypatinga padėka „Kerpen“, „1 FC Koeln“ ir (Gelzenkircheno) „Schalke 04“ (futbolo) komandų bei kitiems fanų klubams, kurie palaiko Michaelį. Mes žinome, kad jis (M. Schumacheris - DELFI) yra kovotojas ir taip lengvai nepasiduos“, - teigiama pranešime, kurį pasirašo piloto vadybininkė Sabine Kehm.

„Koeln“ (pirmos „Bundeslygos“ lyderis) ir „Schalke 04“ (Bundeslygos čempionato 7-a vietą) klubų futbolininkai prieš treniruotę į aikštę išėjo su plakatais: „Sveik kuo greičiau. Michaeli, tu gali tai!“.

Primename, kad M. Schumacheris galvos traumą patyrė 2013 metų gruodžio pabaigoje slidinėdamas su šeima ir draugais Prancūzijos Alpių Mirabelos kalnų kurorte. Jis iš trasos pasitraukė kelis metrus į šoną, griuvo ir galva smogė į uolą. Šiuo metu M. Schumacheris gydomas Grenoblio universiteto ligoninėje.

Po atliktų dviejų operacijų M. Schumacheris iki šiol nėra pabudęs iš vaistais sukeltos komos. Anksčiau vokiečio vadybininkė buvo pranešusi, jog sportininko būklė išlieka sunki, bet stabili.

Buvęs „Formulės-1“ lenktynių „Benetton“, „Ferrari“ ir „Mercedes“ komandų pilotas guli Grenoblio Universiteto ligoninėje. Teigiama, kad oficialiais gali būti laikomi tik M. Schumacherio šeimos platinami pranešimai spaudai, o visa kita informacija vertinama kaip „spekuliacijos“.

M. Schumacheris išlieka dirbtinėje komoje, o medikai neprognozuoja, kada jis pabus ir kokių pasekmių turės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)