Nors žurnalistai ironizuoja, kad kalbant apie žmogaus gyvybę, medikai neturėtų kreipti jokio dėmesio ar asmuo yra žvaigždė, ar paprastas pilietis, tačiau M. Schumacherio gydymas jau turėjo kainuoti apie 90 tūkst. eurų. Medicinos verslo ekspertų nuomone, išlaidos gydymui dar gali tik augti.

Taip pat įvairūs galvos traumų specialistai toliau prognozuoja M. Schumacherio ateitį. Berlyno, Hamburgo ir Ciuricho Avicenos klinikų steigėjas, neurochirurgas daktaras Muntheris Sabarini spėja, kad prireiks ilgų metų, kol M. Schumacheriui išnyks traumos psichologinės pasekmės.

„Tačiau tokiems jauniems ir stipriems vyrams, kaip M. Schumacheris, tikimybė pasveikti po tokių sužeidimų yra stipriai didesnė“, - optimizmo nestokojo M. Sabarini.

Nuoširdžią paramą M. Schumacherui pareiškė ir Tarptautinės automobilių sporto federacijos (FIA) prezidentas Jeanas Todtas.

„Michaelis ir jo šeima yra mano labai artimi draugai“, - sakė J. Todtas interviu leidiniui „Welt“. - Todėl aš jį labai palaikau ir linkiu kuo greičiau atsigauti“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)