„Skirčiau Kimi dešimt balų iš dešimties“, – sakė „Lotus“ ekipos vadovas vertindamas K. Raikkoneno pasirodymą. - Jis puikiai atlieka savo darbą nuo pat sezono pradžios. Faktas, jog Kimi iškovojo taškų 27 lenktynėse iš eilės, kalba pats už save. Nesvarbu kas nutinka, jis vis tiek kovoja dėl taškų. Kimi vaidina didelį vaidmenį skatinant komandą judėti į priekį. Savo gretose turint tokią populiarią asmenybe duoda tam tikrą pranašumą“.

Kalbėdamas apie K. Raikkoneno komandos draugą Romainą Grosjeaną E. Boullier sakė, jog prancūzas dar turi kur patobulėti.

„Romainui šių metų sezonas prasidėjo gana sunkiai. Prireikė šiek tiek laiko, kad jis nusiramintų ir važiuotų pagal savo galimybes. Man tikrai malonu stebėti kaip jis mokosi ir demonstruoja tokius rezultatus, kokių iš jo mes ir tikėjomės“.

Vokietijoje ir Vengrijoje jis pasirodė gerai. Tai turėtų būti jo atspirties taškas. Jis žino, kad norint kovoti dėl pergalių ir titulo, taip turi važiuoti visose lenktynėse. Jei jam ir toliau pavyks išlaikyti tokį lygį, neabejoju, ateityje jis bus vienas iš pretendentų į čempiono titulą“.