„Turėjome kiek kitokias sąlygas nei Australijoje, kurios buvo palankios „Red Bull“, „Mercedes“ ir „Ferrari“ ekipoms“, – kalbėjo „Lotus“ komandos vadovas. - Nemanau, kad tose lenktynėse buvo atskleistas mūsų potencialas. Normaliomis sąlygomis iš mūsų galite tikėtis daug geresnių rezultatų“.

E. Boullier taip pat stengėsi paaiškinti kodėl Malaizijoje vykusiose lenktynėse abiems komandos pilotams sunkiai sekėsi greičiu prilygti priekyje važiavusiems varžovams.

„Kvalifikacija mums nebuvo palanki. Sunkiai sekėsi susigrąžinti ir lenktynių pradžioje prarastą laiką. Manau, jog komanda abiems pilotams parinko saugią taktiką. Išlaikėme kontaktą su lyderiais, taigi, viskas buvo gerai. Norint kuo geriau pasirodyti lenktynėse, svarbu tinkamai panaudoti padangas. Malaizijoje viskas buvo šiek tiek sudėtinga. Palaukime normalių sąlygų“.

E. Boullier neslėpė, jog komanda į Kiniją atsiveš patobulintą automobilį. Prancūzas tikisi, kad pilotams pavyks kvalifikacijoje pasirodyti geriau nei iki šiol.

„Lenktynėse mūsų tempas yra gana geras. Manau, jog Romaino automobilyje bus tie patys atnaujinimai kaip ir Kimi automobilyje. Į kiekvienas lenktynes atsivežame naujų dalių. Ketiname ir toliau spausti bei tobulėti, tad turėtų būti įdomu“.