„Neįmanoma gyvent nedarant klaidų. Tačiau aš su tuo jau susitaikiau ir laukiu Brazilijos. Mes vis dar turime persvarą taškais“, - teigė britas.

L.Hamiltonas teigė, jog negalėjo vizualiai įvertinti galinių padangų būklės dėl nešvarių veidrodėlių, tačiau jautė, kad jų būklė yra labai prasta. Deja, britui tuo įsitikinti, kai bolidas ėmė slysti, lenktynininko teigimu, "lyg ant ledo".

„Padangų būklė darėsi vis prastesnė ir prastesnė, buvo galima beveik matyti kiaurai protektorių. Kai važiavau į boksus, slydau kaip ant ledo, nieko nebegalėjau padaryti“, - pasakojo L.Hamiltonas.

Vis dėlto, kaltę dėl tokios L.Hamiltono lenktynių baigties prisiėmė ir „McLaren“ komanda, laiku nepakvietusi brito pasikeisti sudilusių padangų.

„Kai dabar jau žinome, kaip viskas susiklostė, galime pasakyti, jog išlaikėme jį trasoje ratu per ilgai“, - po lenktynių kalbėjo ekipos vadovas Martinas Whitmarshas.

Likus paskutinėms „Formulės-1“ čempionato lenktynėms Brazilijoje, L.Hamiltonas ir toliau pirmauja čempionate. Britas turi 4 taškų persvarą prieš komandos draugą Fernando Alonso bei 7 taškų – prieš K.Raikkoneną.

Daugiau informacijos ieškokite.">