„Negaliu teisintis, kad man kažko trūksta, pernai galėjau teisintis patirties trūkumu ir tuo, kad man viskas buvo nauja. Šiemet toliau mokysiuosi, todėl galiu ir vėl padaryti klaidų, bet manau, kad neturėsiu pasiteisinimų“, - naujienų agentūrai „The Associated Press“ sakė britas.

Nors L. Hamiltonas ir ruošiasi kovai dėl titulo, bet sako, kad jam patinka vienodas statusas komandoje su komandos draugu Heikki Kovalainenu.

„Manau, tai yra sąžininga ir noriu, kad jis turėtų tokias pačias sąlygas nugalėti kaip ir aš. Jeigu pasirodytų, kad aš esu greitesnis, būsiu tik dar labiau vertinamas. Aplenkęs savo varžovą, naudojantį tokias pačias padangas, tą patį variklį ir viską kitą, tu žinai, kad esi geresnis pilotas. Nenoriu, kad man būtų teikiamos geresnės sąlygos“, - teigė „McLaren“ pilotas.

„Manau, pernai aš įrodžiau, kad esu lygus su Fernando Alonso. Jis buvo komandos lyderis sezono pradžioje, bet viskas pasikeitė. Jis taip galvojo sezono pradžioje, bet taip neturėtų būti, mes turime dirbti kaip viena komanda ir visi turime būti lygūs. Jis man parodė, kaip „F-1“ pilotas neturėtų elgtis“, - baigė L. Hamiltonas.

Daugiau informacijos ieškokite .">