„Žinodamas, kokią turime techniką, labai abejoju, ar Kimi pavyks greitai pabėgti. Jie („Ferrari“ - red. past.) turi gerą bolidą, tačiau man pasirodė labai keista, kad jie dalyvavo ne visuose bandymuose, kur buvome mes“, - pareiškė praėjusiais metais čempionatą vos vienu tašku pralaimėjęs britas.

„Barselona gana tiksliai parodo tikrąją padėtį, ir, jei pasižiūrėtumėte į praėjusių metų rezultatus Barselonoje, pamatytumėte, jog atstumtas tarp mūsų buvo didesnis – trys ar keturios dešimtosios. Šiemet, manau, esame daug arčiau. Turime vienodo pajėgumo bolidus“, - pažymėjo pilotas.

L. Hamiltonas žurnalistams atskleidė, jog ruošdamasis šių metų sezonui daug dėmesio skyrė psichologiniam pasiruošimui.

„Išmokau nepasiduoti spaudimui. Žinau, kad turiu išlikti susikaupęs ir nekreipti dėmesio į politiką bei kitas peripetijas. Tai nereiškia, jog man tai sukėlė problemų praėjusiais metais. Tai buvo viena iš stipriųjų mano pusių, kurią privalau išlaikyti“, - kalbėjo „McLaren“ ekipos narys.

„Situacija šiemet šiek tiek skiriasi. Žinau, ko šiemet tikėtis, žinau, ko reikia norint pasiekti geresnių rezultatų įvairiose lenktynėse ir kvalifikaciniuose važiavimuose. Tam ir buvo skirtas visas pasiruošimas“, - tikino tik antrąjį sezoną „Formulėje-1“ lenktyniausiantis jaunuolis.

Kalbėdamas apie nesėkmingai pasibaigusį praėjusių metų čempionatą, L. Hamiltonas prasitarė, jog dėl pralaimėjimo sielojosi daug labiau nei pademonstravo viešumoje.

„Paskutinės dvejos lenktynės buvo sunkios. Po Japonijos buvau labai aukštai ir į Kiniją vykau kupinas pasitikėjimo savimi, todėl bet kam būtų buvę sunku atsigauti po tokio smūgio“, - prisiminė britas.

„Pralaimėti pasaulio čempionatą prieš tai skyrus šiam tikslui visą savo gyvenimą – labai sunku. Man padėjo draugai ir šeima“, - teigė lenktynininkas.

„Šiemet bus kitaip. Mintyse neturiu jokių abejonių – šiemet pasirodysiu tinkamai. Noriu nugalėti“, - užtikrino vicečempionas.

Daugiau informacijos ieškokite .">