"Šis sezonas man buvo ne pats geriausias. Daug kilimų ir kritimų", - šeštadienio vakarą, tarp Indijos GP kvalifikacijos ir lenktynių, kalbėjo britas.

"Tikėjomės, kad bolido pajėgumas bus pastovesnis. Nepaisant to, komanda padirbėjo fantastiškai iškeldama mus į dabartinę padėtį, kai esame antra pagal greitį ekipa, galime išskirti „Red Bull“ pilotus - niekam kitam to padaryti nepavyko."

"Labiausiai pakenkė mano paties vairavimas. Galiu patobulėti. Ruošdamasis kitiems metams, būtent šia linkme ir dirbu. Kitas labai svarbus tikslas - laikytis atokiai nuo teisėjų. Tai mano prioritetai kitiems metams", - pažymėjo lenktynininkas.

"Gyvenimas yra lyg dėlionė - turi viską sustatyti į vietas. „Formulė-1“ yra didelės konkurencijos sportas, kuriame turi lenktyniauti švaria galva. Turi gyventi ir kvėpuoti tik F-1. Todėl planuoju iš savo gyvenimo eliminuoti visa kita. Ne šeimą ir panašiai, tačiau viską, kas tik gali blaškyti."

"Tai bus pradžia, o toliau liks daryti tai, ką ir taip darau. Kvalifikacijoje važiuoju visai gerai. Paprastai esu patenkintas savo greičiu kvalifikacijoje, ypač poroje pastarųjų lenktynių. Apskritai, šiemet ten važiuodavau gana gerai."

"Lenktynėse svarbu tiesiog neįsivelti į bėdą. Čia turiu pasistengti. Paskutinės lenktynės (Korėjoje - red. past.) buvo gera pradžia, todėl tikiuosi, kad taip tęsiu ir toliau", - pridūrė jis.

Išvengti bėdų L. Hamiltonui visgi nepavyko - po šio interviu vykusiose Indijos GP lenktynėse britas jau ne pirmą kartą šiemet susidūrė su „Ferrari“ komandos atstovu Felipe Massa.