Aukščiau yra dar vienas žingsnelis, dėl jo ir toliau stengsiuosi Barselonoje“, - po lenktynių kalbėjo L.Hamiltonas.

„Manau, tai fantastiškas pasiekimas. Labai tuo didžiuojuosi. Mes, ne tik aš ir mano šeima, bet ir komanda, labai sunkiai dirbome, kad tai pasiektume. Nekantrauju grįžti namo – namie nebuvau jau devynias savaites – grįžtu kitą savaitę“, - teigė jaunasis britas.

„Manau, kad didėja mane palaikančiųjų gretos, todėl nekantrauju nuvykęs į Silverstone išvysti, kiek gerbėjų jau turiu. To dar nesu patyręs, tai man bus nauja. Tikiuosi, kad dar galėsiu vaikščioti gatvėmis“, - juokavo lenktynininkas.

L.Hamiltonas prasitarė, kad lenktynių baigtis ir vėl buvo nulemta pačioje varžybų pradžioje, pirmajame posūkyje, kai geriau startavęs Felipe Massa sugebėjo išlaikyti pirmąją vietą.

22 metų amžiaus L.Hamiltonas tapo pirmuoju sportininku „Formulės-1“ istorijoje, sugebėjusiu visas tris pirmąsias savo lenktynes baigti geriausiųjų trejetuke ir po finišo užlipti ant apdovanojimų pakylos.

Negana to, jaunasis lenktynininkas dabar turi tiek pat taškų, kaip ir pirmaujantys čempionate Fernando Alonso bei Kimi Raikkonenas.

Daugiau informacijos ieškokite .">