41-erių vokietis žiniasklaidai teigė gerbiantis tautiečio šeimos sprendimą neviešinti duomenų apie „Formulės 1“ legendos sveikatos būklę, todėl apie savo vizitą neatviravo.

„Žinoma, tikiuosi, kad jis toliau sveiks, ir vieną dieną vėl pamatysime Schumį viešumoje“, – sakė D. Nowitzki.

Rekordinius 21-ą sezoną toje pačioje NBA komandoje – Dalaso „Mavericks“ – rungtyniavęs aukštaūgis neseniai Vokietijoje žaidė labdaringame futbolo mače su M. Schumacherio sūnumi Micku. 20-metis taip pat siekia karjeros lenktynių trasose ir šiuo metu varžosi „Formulės 2“ čempionate.

Savaitgalį Hockenheime vykusio „Formulės 1“ etapo metu M. Schumacheris jaunesnysis džiugino vietos publiką sėdęs prie „Ferrari F2004“ bolido, kuriuo jo tėvas laimėjo paskutinį iš septynių savo čempiono titulų, vairo. Vokietis apsuko kelis ratus ir vėliau teigė, jog jautėsi taip patogiai, tarsi sėdynė būtų skirta jam.


Primename, kad M. Schumacheris 2013-ųjų gruodį Prancūzijos Alpėse patyrė sunkią galvos traumą, kai slidinėdamas trenkėsi į uolą. Po smūgio šalmas subyrėjo į šipulius, tačiau būtent jis išgelbėjo į komos būseną panirusio vokiečio gyvybę.

Nors sportininko šeima nuo žiniasklaidos atsitvėrė tylos siena ir Michaelio sveikatos būklės beveik nekomentavo, prieš keletą metų į viešumą buvo iškilusi žinia, kad lenktynininkas be medikų pagalbos negali nei vaikščioti, nei stovėti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)