„Mano ateitis yra mano rankose. Aš galiu baigti savo karjerą „Formulėje-1“ šio sezono pabaigoje. O argi tai reiškia, kad mano palikimas automobilių sporte nuo to bus mažiau vertingesnis, lyginant su tuo, jei dar lenktyniaučiau penkerius metus? Aš nemėgstu planuoti toli į ateitį, todėl tiksliai nežinau, kad manęs laukia už kito posūkio“, - sakė L. Hamiltonas.

2016 metais pasaulio „Formulės-1“ pasaulio čempionu tapo L. Hamiltono atstovaujamos „Mercedes“ komandos kitas narys 31-erių metų vokietis Nico Rosbergas. Po triumfo jis baigė savo karjerą.

L. Hamiltonas yra „Formulės-1“ 2008-ų, 2014-ų ir 2015-ų metų pasaulio čempionas.

Šių metų „Formulės-1“ pasaulio čempionato bendroje pilotų įskaitoje po septynių etapų iš dvidešimties L. Hamiltonas su 129 taškais kol kas užima antrą vietą. Varžybų lyderis yra „Ferrari“ ekipos atstovas 29-erių metų vokietis Sebastianas Vettelis (141 taškas).

Artimiausias aštuntas etapas – Europos „Didžiojo prizo“ lenktynės – birželio 25-ą dieną vyks Azerbaidžano sostinės Baku trasoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)