Komanda praeityje ne kartą yra laimėjusi pirmenybes, tačiau tuomet buvo žinoma kitais vardais. Vairuodamas „Benetton“ vardu pažymėtą automobilįMichaelis Schumacheris titulus pelnė 1994–1995 m., o Fernando Alonso „Renault“ pavadintu automobiliu triumfavo 2005–2006 m.

„Padirbėjus su jais man tapo aišku, kad jie yra tikri lenktynininkai. Iš jų istorijos matyti, kad jie laimėjo čempionatų“, – pastebėjo K. Raikkonenas.

„Praėjusiame sezone nemačiau nieko, kas mane verstų abejoti, kad jie ateityje negalėtų vėl laimėti čempionato. Be abejo, yra tikrai stiprių konkurentų, ir visi nori laimėti.“

„Komandai praeityje yra pavykę nugalėti visus likusiuosius, ir nėra jokių priežasčių manyti, kodėl jai negalėtų pavykti to pakartoti.“

Praėjusiais metais K. Raikkonenas pelnė pirmąją nuo 2008 m. komandos pergalę, kai triumfavo Abu Dabio GP lenktynėse.

R. Grosjeanas viliasi šiemet važiuoti stabiliau

2012 m. į gausybę avarijų įsipainiojęs „Lotus“ pilotas Romainas Grosjeanas naujojo komandos bolido pristatymo metu išreiškė viltį šiemet važiuoti stabiliau.

Prancūzas, pernai neišvengęs ir vienerių lenktynių diskvalifikacijos, pažymėjo keliantis sau tikslą nešvaistyti turimų galimybių ir visiškai išnaudoti savo potencialą.

„Manau, visi laukia, kad pademonstruočiau stabilumą, ko man šiek tiek trūko pernai. Suprantu tai ir padarysiu viską, kad įrodyčiau kitiems, jog galiu pasiekti šį tikslą“, – kalbėjo R. Grosjeanas.

„Tiesiog tikrai noriu iš bolido kiek įmanoma dažniau išlpti galvodamas, kad pasirodžiau gerai. Žinodamas, kad padariau viską, ką galėjau, ir didžiuodamasis savo pasirodymu lenktynėse ar visame sezone.

„Viliuosi šiemet taip jaustis kiek įmanoma dažniau“.