„Manau, kad svarbiausia dabar buvo rinkti kilometrus. Automobilis nuo pat pradžių važiuoja neblogai.

Manau, kad jį dar pagerinome. Tiesa, sąlygos šiandien buvo kiek sudėtingesnės nei vakar“, - trečiadienį kalbėjo lenktynininkas. Likau patenkintas tuo, ką padarėme per šias dvi dienas“.

Antrą dieną K. Raikkonenas neišvengė klaidų. Iš ryto jis išlėkė „Curva Dry Sac“ posūkyje ir nežymiai į kelkraščius apgadino savo automobilio dugną. Po pietų suomis vėl apsilankė už trasos ribų, tačiau be didesnių nuostolių.

„Išslydau stabdydamas prieš šeštą posūkį, o grįžtant atgal iš žolės pasitaikė labai aukštas kelkraštis, į kurį apgadinau dugną – šį teko pakeisti“, - prisiminė pilotas. - Remontas, deja, užtruko“.

K. Raikkonenas pasidalijo naujų jam „Pirelli“ padangų bandymų įspūdžiais.

„Kai kurios rūšys veikia geriau už kitas. Kol jos naujos, jos visada rieda gerai, tačiau kai panaudoji... Be to, buvo gana šalta, todėl kai kurios rūšys veikė geriau už kitas“, - pastebėjo lenktynininkas. - Tačiau, kai padangos veikė, automobilis važiavo visai gerai... Neįsivaizduoju, ką veikia kiti, tačiau aš likau patenkintas tuo, kaip viskas klostėsi“.

„Jei sąlygos konkrečiai rūšiai yra geros ir jos sušyla, tuomet veikia gerai, tačiau kai kuriomis šaltis nepatinka ir padangos tiesiog neveikia. Tačiau kai veikia, viskas ne taip jau blogai, bent jau čia – Barselonoje istorija gali būti visiškai kitokia“, - pridūrė jis.

Ketvirtadienį ir penktadienį naują „Lotus“ vairuos kitas komandos lenktynininkas Romainas Grosjeanas.