L. Hamiltonas (1:11,767 min.) paskutinėje kvalifikacijos dalyje už artimiausius savo persekiojus buvo greitesnis trečdaliu sekundės – atitinkamai 0,346 ir 0,362 sek.

Ketvirtą geriausią rato įveikimo laiką parodė antrasis „Red Bull“ atstovas Pierre'as Gasly (+0,755), penktą – Kimi Raikkonenas iš „Alfa Romeo“ (0,771 sek.). Visi kiti pilotai nuo L. Hamiltono atsiliko daugiau nei sekunde.

Kvalifikacija košmariškai susiklostė „Ferrari“ komandai, o ypač jos lyderiui vokiečiui Sebastianui Vetteliui, kuriam Hockenheimo trasa – ne tik namų, bet ir galima sakyti, gimtoji: Sebas yra gimęs Hepenheimo miestelyje, įsikūrusiame vos už 36 km nuo lenktynių vietos.

Nepaisant to, vietinių numylėtiniui S. Vetteliui šeštadienį nepavyko įveikti nė vieno greitojo rato – pavedė technika. Tokiu būdu jis lenktynes pradės iš paties rikiuotės galo, 20-as.


Techninių problemų neišvengė ir Charlesas Lecrercas, kurio „Ferrari“ nepajudėjo į lemiamą sesiją ir liko dešimtoje pozicijoje.

Lenktynių Hockenheime startas – sekmadienį 16 val. 10 min.

Tai bus jau vienuoliktas iš 21-o etapo, numatyto šių metų „Formulės-1“ čempionate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)