Taip kalbėjo moteris, kuri nuolat rėmė savo sutuoktinį, skriejantį „Formulės-1“ trasa. Taip kalbėjo jo gyvenimo meilė. Dabar M. Schumacherio žmona sėdi prie jo lovos Grenoblio ligoninėje.

Poros meilė trunka 22-ejus metus, aštuoniolika iš jų – santuokoje. Schumacheriai augina du vaikus. Kartu įveiktos 307-erios „Formulės-1“ lenktynės. Ir dabar ta nelemta nelaimė.

Corinnai visą laiką baimę įveikti padėdavo įvairūs prietarai. Jos vyras turi ne vieną talismaną. Tai 16-metės dukters Ginos-Marie plaukų šepetys. Corinnos amuletas, kurį kartą teko darbuotojui specialiai atvežti iš viešbučio, nes lenktynininkas nenorėjo be jo startuoti. Ir auksinis maždaug penkių centimetrų dydžio 14-mečio sūnaus Micko kryžius.

Corinna kažkada pasakojo: „Tai Mickas sugalvojo. Jis buvo su močiute išvykęs ir nupirko jį tėčiui. Jie jį net palaimino“. Tai įvyko prieš paskutines M. Schumacherio lenktynes su „Ferrari“ komanda 2006 metais.

Visi šie talismanai tikrai saugojo vieną geriausių pasaulio lenktynininkų. Iki sekmadienio.

Corinna ir Michaelis susipažino 1991 metais, žinoma, lenktynių trasoje. Anksčiau Corinna susitikinėjo su lenktynininku Heinzu Haraldu Frentzenu.

Ji visada priėmė tokį beprotišką vyro gyvenimą. Pagal išsilavinimą biuro tarnautoja augino vaikus, kol jos vyras skraidė aplink pasaulį. Atsidėkodamas už tai Michaelis žmonai padovanojo rančą Šveicarijoje, vėliau – Teksase. Pasitraukęs iš „Formulės-1“ lenktynių, jis vežiojo žirgus į turnyrus. Iš dėkingumo.

M. Schumacheris yra sakęs: „Nėra lengva rasti partnerę, kuri besąlygiškai prisitaikytų prie mano gyvenimo ritmo“.

Ji nuolat jį palaikė. Pritarė net ir tada, kai po trejų metų pertraukos Michaelis vėl sugrįžo į lenktynių trasą. Nes ji myli savo vyro ambicingumą. „Michaelio aistra lenktynėms yra milžiniška, be šios didelės aistros jis nebūtų to pasiekęs; ši aistra jį pavertė tuo, kuo jis yra. Kai susipažinau su juo, jis jau buvo lenktynininkas ir aš visada juo visiškai pasitikėjau“, – sakė C. Schumacher.

Nepaisant visko, nerimas ją nuolat aplankydavo. Kai 2009 metais vyras nugriuvo nuo motociklo ir vos neatsidūrė neįgaliųjų vežimėlyje, teko žmonai pažadėti: daugiau jokių pavojingų pusiau profesionalių lenktynių. Iš jis pažado laikėsi. Iš meilės.

M. Schumacheris savo santuoką apibūdino kaip „visišką harmoniją“, nes „mes abu vienodai įsivaizduojame, kaip norime gyventi savo gyvenimą“. Ir pridūrė: „Mano žmona Corinna ir mūsų harmoninga šeima – tai mano pagrindinė jėga“. Dabar jam šios jėgos reikia labiau, nei bet kada.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (346)