„Kimis laimėto titulo nenusipelnė. Jam tiesiog pasisekė. Felipe titulo vertas labiau. Jis visada buvo pasiruošęs geriau už Kimi“, - interneto svetainės „TotalRace“ atstovams sakė kanadietis.

1997 metais F-1 čempionu tapęs J. Villeneuve‘as pareiškė nesuprantantis, kodėl pastaruoju metu taip dažnai yra kritikuojamas F. Massa.

„Visa problema yra tame, jog į komandą atėjo F. Alonso. Jis tapo itin svarbiu žmogumi. Kai taip nutinka, ekipoje dirbantys žmonės labiau susikoncentruoja ties tavimi. Atrodo, kad pergalę šiuo atveju komandai gali iškovoti tik F. Alonso. Visa tai tik apsunkina antro piloto darbą“, - kalbėjo sportininkas.

„Felipe turi daugiau padirbėti. Jis yra greitas, stiprus ir žino ką daro su automobiliu. Net neabejoju tuo. Tačiau jam reikia labiau pasistengti, nes šiuo metu jis atstovauja F. Alonso komandai. Kai tavo komandos draugas praeityje sugebėjo iškovoti du čempiono titulus, normalu, jog darbuotojai sutelks visą dėmesį jam. Tokia jau ta logika“, - teigė kanadietis.

„F. Massa praeityje iškovojo ne vieną pergalę ir beveik du kartus tapo čempionu. Jis puikus pilotas. Šiuo metu jis gerai atlieka savo darbą „Ferrari“ ekipoje ir aš nesuprantu žmonių, kurie jį kritikuoja“, - pridūrė J. Villeneuve‘as.