Britas nukentėjo incidentų pirmuosiuose posūkiuose metu. Iš pradžių jo galinį sparną pažeidė į galą trinktelėjęs Paulis di Resta („Force India“), o vėliau priekyje pažirusios skeveldros kliudė priekinį sparną ir nulaužė dešinį veidrodėlį.

„Jei po starto būčiau likęs tryliktas, man greičiausiai būtų buvę lengviau kovoti su šiais vaikinais“, - po finišo kalbėjo J. Buttonas.

„Pirmajame posūkyje vyravo visiškas chaosas, sukeltas priekyje važiavusių vaikinų. di Resta atsitrenkė į galinį mano sparną, jį apgadindamas – nulėkė pusė plokštelės. Važiuojant per Eau Rouge, nulėkė kažkieno galinis sparnas, trenkėsi į mano priekinį sparną ir nunešė vieną veidrodėlį“, - pasakojo sportininkas.

„Buvo baisoka. Vaikinai ragino mane palaukti iki penktojo rato, kaip ir padarėme. Tuomet pasikeitėme padangas į minkštesnes ir nuvažiavome jomis likusią lenktynių dalį.“

„Lenktynės buvo smagios. Visuomet galima kalbėti, kas būtų, jeigu, tačiau gera užlipti ant apdovanojimų pakylos“, - teigė britas.

„Visą savaitgalį bolidas važiavo puikiai. Jo balansas man buvo fenomenalus. Atrodė, kad padarėme žingsnį pirmyn po Vengrijos, todėl trečioji vieta kiek nuvilia.“

„Kas žino, kuo viskas būtų pasibaigę, jei kvalifikacijoje būtume užėmę trečiąją vietą. Tikėkimės, kad po dviejų savaičių viskas apsisuks aukštyn kojom“, - pridūrė jis.