Britas šeštadienį užbaigė savo nesėkmių Interlagoso trasoje seriją – per paskutinius penkerius metus jis kvalifikacijose čia nepatekdavo net į pirmąjį dešimtuką.

„Nekantriai laukiu rytojaus. Paskutinės sezono lenktynės – noriu viską užbaigti aukštumoje. Mėgaujuosi šia akimirka, geriausiu savo pasirodymu kvalifikacijoje per pastaruosius šešerius metus“, - spaudos konferencijoje teigė J. Buttonas.

„Man visuomet patinka čia lenktyniauti. Tai puiki trasa lenktyniavimui ir kovojimui tarpusavyje. Atkarpa nuo paskutinio iki pirmojo posūkio yra gera lenkimams, o dabar dar turėsime ir DRS zoną po trečiojo posūkio – tikiuosi, kad rytoj prigriebsiu šiuos du („Red Bull“ pilotus Sebastianą Vettelį ir Marką Webberį – red. past.)“, - kalbėjo britas.

„Kad ir kaip viskas baigsis, šis sezonas mums buvo puikus, tačiau vis dar nepakankamai geras. Vis dar yra sričių, kur turime pasitempti. Tikėkimės, rytojaus lenktynėse gerai pasirodysime“, - pridūrė jis.

J. Buttonas po lenktynių Brazilijoje ant apdovanojimų pakylos iki šiol lipo tik kartą – po etapo 2006 m., kai startavęs iš keturioliktosios vietos jis finišą pasiekė trečias.