Britas gana netikėtai trečiojoje kvalifikacijos dalyje vos 0,009 sek. nusileido komandos draugui Lewisui Hamiltonui. Vėliau abu juos įveikė Sebastianas Vettelis iš „Red Bull“.

"Visą savaitgalį buvau visai patenkintas balansu, tačiau iš bolido vis dar galima išspausti dar daugiau. Bandau rasti, kaip tai padaryti", - spaudos konferencijoje kalbėjo J. Buttonas.

"Turėjau sunkumų dėl nervingo bolido galo. Prieš kvalifikaciją pabandėme atlikti šiek tiek pakeitimų ir pradžioje viskas atrodė geriau. Vėliau kvalifikacijoje pradėjo smarkiai slysti priekis. Perkėlėme viską ten, tačiau iki galo problemos neišsprendėme."

"Esu visai patenkintas nuvažiuotu ratu ir atliktais pakeitimais. Kvalifikacijoje pakeisti gali nedaug", - pasakojo britas.

Lenktynininko nuomone, rytojaus varžybose lenkti bus labai sunku, nors ir veiks net dvi atskiros DRS naudojimo zonos.

"Manau, kad bus sunku lenkti net naudojant DRS", - progonozavo sportininkas.

"Belieka tikėtis, kad lenktynėse viskas bus kitaip, tačiau zona atrodo trumpa. Vakar naudojau DRS tarp 7-ojo ir 8-ojo posūkių, tačiau vis tiek negalėjau nieko aplenkti."

"Lieka tikėtis, kad galimybių vis dėlto bus. Laukia ilgos ilgos lenktynės su pora sustojimų, kuriuos bus labai svarbu atlikti idealiai."

"Nežinome, kaip veiks padangos, tačiau, akivaizdu, esame surinkę daugiau informacijos už Sebą."

Pabaigai, J. Buttonas neslėpė „McLaren“ tikėjimo savo jėgomis.

"Manome, kad esame pajėgesni ir lenktynėse galėsime pasipriešinti jiems ("Red Bull“ - red. past.) labiau nei kvalifikacijoje", - pridūrė jis.