„Kas galėjo pagalvoti, kad jis iš viso grįš į F-1? Ir kas galėjo pagalvoti, kad Kimi grįš į „Ferrari“?“, – kalbėjo buvęs F-1 pilotas J. Villeneuve‘as.

Kanadiečio teigimu, suomis neturi teisės dažnai skųstis ir versti kaltę dėl prastų rezultatų „Ferrari“ komandai.

„Jis dažnai klysta, ne kartą jau buvo apsisukęs. Važiuoja taip, lyg dalyvautų F-3 čempionate. Jei jis nebegali pilotuoti F-1 automobilio, jam derėtų keliauti namo. Kimi yra daug patirties turintis žmogus, jam nederėtų teisintis po kiekvienų lenktynių kaip kokiam naujokui.

Jis turėtų pakeisti savo vairavimo stilių per dvi, tris lenktynes. Jei Kimi to negali padaryti, tai jau yra problema. Negali taip važiuoti būdamas pasaulio čempionu. Neturi teisės pastoviai teisintis dėl prastų rezultatų“.

J. Villeneuve‘as išsakė nuomonę ir apie Sebastianą Vettelį, kuris šiemet turi problemų su „Red Bull“ automobiliu.

„Jis keturiskart F-1 čempionas, tačiau „Red Bull“ dabar su juo elgiasi taip, kaip kadaise elgėsi su Marku Webberiu“, – pasakojo kanadietis. - Panašu, jog jie nusprendė sutelkti savo dėmesį ties Danieliu Ricciardo. Dabar jie nori „nužudyti“ Sebastianą, nes jis nebėra tinkamas „Red Bull“ įvaizdžiui“.

J. Villeneuve‘as pridūrė, kad S. Vetteliui derėtų pagalvoti apie perėjimą į kitą komandą.

„Akivaizdu, kad dar vieno tokio sezono turėti negali. Net Helmutas Marko jį ėmė kritikuoti. Kai prarandi komandos pasitikėjimą, pradedi jausti didesnį spaudimą. Tai tave gali pribaigti“.