Richardas Goddardas tvirtina, kad tokiu atveju J. Buttonas paliks „Formulę-1“ ir pereis į pasaulio ištvermės lenktynių FIA WEC čempionatą.

„McLaren“ komanda kol kas nežino, kas lenktyniaus 2015 m. F-1 čempionate. Jensonas, žinoma, yra susikoncentravęs dalyvauti „Formulės-1“ čempionate, bet jis nori būti tik geroje ir stiprioje komandoje. Todėl esame atviri bet kokiems pasiūlymams.

Kita vertus, ištvermės lenktynių pasaulio čempionatas WEC yra labai rimta serija, kuri su kiekvienais metais tampa vis stipresnė, o tai, kad ten perėjo Markas Webberis, irgi nemažai davė. Lenktyniauti ten yra prestižas.

J. Buttonas yra labai geras pilotas, jis nori kovoti dėl aukščiausių pozicijų. Jis yra per daug geras, kad lenktyniautų silpnose komandose. Jis arba vairuos itin konkurencingą F-1 automobilį, arba išeis, kad gerą sportinę mašiną gautų kitur“, – pareiškė R. Goddardas.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.