Tačiau kaip teigia pats B. Ecclestone‘as, Indijos GP kitais metais neįvyks todėl, kad su organizatoriais nepavyko susitarti dėl lenktynių datos. Pastarieji norėjo, kad varžybos ir toliau būtų rengiamos spalį, tuo tarpu brito planuose Indijos GP 2014 metais turėjo įvykti pirmoje metų pusėje.

„Kai mes pasirašėme penkerių metų sutartį su Indijos GP organizatoriais „Jaypee“, norėjome, kad lenktynės būtų surengtos pirmoje metų pusėje. Tuo tarpų jie pageidavo, kad varžybos vyktų spalio mėnesį“, – situaciją komentavo F-1 komercijos teisių valdytojas. - Tuomet mums teko nusileisti. Tačiau dabar panašu į tai, jog lenktynės Indijoje bus surengtos pirmoje 2015 metų pusėje. Pasitarę su organizatoriais nusprendėme, kad 2014 metų lenktynių Indijoje geriau nesurengti. Palauksime metus ir grįšime 2015-ais“.

Tai, jog kitų metų F-1 tvarkaraštyje neliks Indijos GP reiškia, kad jo vieta greičiausiai atiteks Rusijos GP etapui. Jau anksčiau buvo skelbiama, kad F-1 lenktynės naujai Sočyje (Rusija) statomoje trasoje įvyks spalio mėnesį.