20-metis patyrė rimtų stuburo sužalojimų ir susilaužė abi kojas.

Iš Belgijos į Londoną (Jungtinė Karalystė) pergabentas pilotas artimiausiu metu bus operuojamas, kad išvengtų negrįžtamų pasekmių. Jo būklė nuo „kritinės“ perkvalifikuota į „rimtą“.

J. M. Correa šeima išplatino pranešimą, kuriame džiaugėsi reikšmingu žingsniu palankia linkme, tačiau kartu pabrėžė, jog gydytojai vis dar kovoja su laiku.

„Dėmesys nuo Juano Manuelio plaučių dabar krypsta į kojas, kurios nuo avarijos nebuvo operuotos. Chirurgai lenktyniauja su laiku, kad minimalizuotų ilgalaikės žalos riziką“, – teigiama pranešime.

Primename, kad rugpjūčio 31 d. vykusiose lenktynėse tragiškai žuvo Anthoine'as Hubertas.

22-ejų prancūzas jau antrajame rate nesuvaldęs bolido rėžėsi į apsauginius barjerus, o nuo jų atšokęs susidūrė su J. M. Correa automobiliu.

Pastarasis atskriejo 270 kilometrų per valandą greičiu ir perskėlė A. Huberto bolidą pusiau.

J. M. Correa priklausė „Formulės 1„Sauber“ komandos jaunimo programai ir šiame sezone buvo dukart finišavęs ant prizininkų pakylos, abusyk užimdamas antrą vietą.

Savo ruožtu, „Renault“ jaunimo akademijai priklausęs A. Hubertas laimėjo du etapus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją