- „Red Bull“ koncerno savininkas Dietrichas Mateschitzas neseniai pasakė, kad jo komanda yra neparduodama...

- Taip, viskas teisingai, šiandien niekas neparduodama. Mes nevedėme jokių derybų su „Audi“. O Dietrichas taip ir pasakė: „komanda neparduodama.“

- Bet „Renault“ yra pareiškusi susidomėjimą nusipirkti „Toro Rosso“?

- Jeigu „Renault“ yra nusprendusi, kad jie turi keisti savo politiką dalyvaujant „Formulėje-1“ marketinginiais tikslais, tai jie gali arba nusipirkti komandą, arba tik išdažyti du automobilius geltona spalva. Jie vedė derybas su „Toro Rosso“ ir „Sauber“. Taip pat lygiagrečiai yra deramasi su „Force India“ ir „Lotus“.

- Ar „Red Bull“ yra suinteresuota parduoti „Toro Rosso“ komandą?

- Jei tai padės pagerinti rezultatus ir palengvins bendradarbiavimą, tai – taip.

- Kai prieš ketverius metus Adrianui Newey uždraudė projektuoti automobilius dviem komandoms, ar jau tada pradėta ieškoti pirkėjo „Toro Rosso“ komandai?

- Taip, bet mes negavome rimtų pirkimo pasiūlymų. Taip, dabar mes deramės su „Renault“ dėl pirkimo, bet yra ir kitas variantas, kaip galėtų būti „Toro Rosso“ technika išdažyta geltonas spalva.

- Bet juk „Red Bull“ bei „Toro Rosso“ yra pasirašiusios sutartį, kad jos lieka čempionate iki 2020 metų. Negi jūs svarstote galimybę pasitraukti, ypač turint galvoje „Red Bull“ vadovo pareiškimus Melburne?

- BMW ir „Toyota“ irgi buvo pasirašę ilgalaikius kontraktus...

- Bet pasitraukus BMW, čempionate pasiliko „Sauber“?

- Taip. BMW išėjo iš F-1, o „Sauber“ iki šiol gyvena krizinėmis sąlygomis...

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.