Dar prieš praėjusios savaitės F-1 lenktynes Barselonoje L. Hamiltonas „Instagram“ socialiniame tinkle sulaukė H. Shaw vaizdo klipuko, kuriame lenktynininku besižavintis berniukas sportininkui linkėjo kuo didžiausios sėkmės.

Vaizdo klipukas buvo nufilmuotas ligoninėje, iš kurios po kelių dienų berniukas buvo parvežtas į tėvų namus.

Lenktynes Barselonoje užtikrintai laimėjęs L. Hamiltonas jaunąjį savo gerbėją pavadino „angeliuku“ ir dedikavo jam Katalonijoje sekmadienį iškovotą pergalę.

Maža to, vėliau „Mercedes“ komanda į Harry tėvų namus atsiuntė tikslią automobilio, kokiu šio sezono F-1 lenktynėse važiuoja L. Hamiltonas, kopiją. Netrukus į Shaw namus buvo atskraidintas ir L. Hamiltono Barselonoje iškovotas trofėjus.
Šeima buvo nustebina ir, kiek galima tokiomis aplinkybėmis, pradžiuginta L. Hamiltono poelgio.

Harry tėvas Jamesas, dar balandį iš medikų išgirdęs kraupų verdiktą, kad jo sūnui teliko gyventi viena savaitė, sunkiai tramdė ašaras.

„Aš nepažįstu Lewiso, bet šis poelgis leidžia spręsti, koks doras ir nuoširdus žmogus jis yra. Tai tiesiog širdį draskantis poelgis, žinutė, kuri Harry reiškia labai daug“, – kalbėjo anglas.

„Į Harry gyvenimą tai atnešė šypseną, kurios jam labai trūksta nelengvame jo gyvenime. Tai labai gražu“, – tvirtino Harry mama Charlotte Shaw.

Taip pat „Mercedes“ komanda Shaw šeimai padovanojo atributikos su originaliais L. Hamiltono parašais. Labai tikimasi, kad Harry sustiprės ir galės sudalyvauti kuriose nors F-1 lenktynėse, kur pats turės progą susipažinti su L. Hamiltonu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)