Kaip sakė komandos vadovas Ericas Boullier, jau surastas galimas naujas vairuotojas. Manoma, kad jeigu prancūzai atsisakys R. Kubicos paslaugų, jo vietą komandoje užims prancūzas Romainas Grosjeanas. Šiuo metu jis yra komandos testuotojas. 2009 metais jis dalyvavo septyniose lenktynėse, tačiau nesugebėjo iškovoti bent vieno taško.

Kol kas „Lotos Renault“ komanda dar laukia, norėdama įsitikinti ar R. Kubica galės dalyvauti lenktynėse. Anksčiau sklido kalbos, jog R. Kubica dalyvaus paskutinėse šiais metais „Formulės-1“ lenktynėse Brazilijoje, tačiau jau dabar aišku, kad jose lenkas nedalyvaus.

E. Boullier pareiškė, jog artimiausiu metu kalbėsis su R. Kubica ir bandys išsiaiškinti kokia yra situacija, o po to pradės rengti komandos strategiją ateinančiam sezonui.

„Neturiu jokio supratimo, kaip greitai sugebėsime priimti sprendimą Roberto atžvilgiu. Turime susitikti ir pasikalbėti, jis turi būti testuojamas lenktynių trasoje“, - sakė „Renault“ komandos vadovas.

Teigiama, jog komandoje tikrai liks rusas Vitalijus Petrovas. Be to, galima tikėtis, jog vietos ekipoje yra ir Brunui Serny, kuris šiemet pakeitė vasario pradžioje ralyje Italijoje sunkią avariją patyrusį R. Kubicą.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją