Per antrąją laisvąją treniruotę Abu Dabyje penktadienį dėmesio centre atsidūrė K. Raikkonenas. Likus 17 minučių iki sesijos pabaigos pasirodė dūmai iš važiuojančio 41 metų suomio automobilio. Pastarasis sureagavo iš karto sukdamas į techninio aptarnavimo juostą, tačiau ten jau „Alfa Romeo“ automobilis paskendo liepsnose.

2007 metų pasaulio čempionas išsivadavo iš automobilio, o gelbėtojai tuo metu jau pradėjo gesinimo darbus. Prie ugnies gesinimo prisidėjo ir pats lenktynininkas.

Po išgąsčio akimirkos pavojus buvo eliminuotas, K. Raikkonenas galėjo grįžti į savo komandos garažus.

Priminsime, kad prieš dvi savaites Bahreine iš liepsnų gelbėtojams teko traukti „Haas“ lenktynininką R. Grosjeaną. Į tvorelę rėžęsis automobilis lūžo perpus ir iš karto suliepsnojo, o iš gaisro pats iššokęs prancūzas atsipirko nedideliais odos nudegimais.

Penktadienį ypatinga diena buvo legendinio Michaelio Schumacherio sūnui Mickui, kuris su „Haas“ automobiliu oficialiai debiutavo „Formulės-1“ lenktynėse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)