„Dabartinė mūsų mašinos versija yra tik pirmas žingsnis visoje įvykių grandinėje, kurią mes esame numatę įgyvendinti per artimiausias lenktynes. Apie realų mūsų automobilio potencialą nebus galima kalbėti iki pat Singapūro GP etapo rugsėjo viduryje – būtent šioms lenktynėms mes užbaigsime visą mašinos atnaujinimo programą“, - sakė A. Greenas.

Bus atnaujinti priekinis ir galinis sparnas, automobilio dugnas bei keletas kitų elementų. Anot A. Greeno šiuo metu yra įdiegta maždaug pusė naujovių.

„Žinoma, ne visas problemas komandai pavyko išspręsti, bet mes žengėme didžiulį žingsnį į priekį. Anksčiu mūsų mašina neturėjo stabilaus balanso, kai kuriuose posūkiuose pilotai susidurdavo su nepakankamu, o kai kuriuose – su per dideliu mašinos pasukimu. Pabandėme pasiekti didesnį stabilumą įvairių tipų posūkiuose.

Kai kurias problemas mes galėsime išspręsti tik kitų metų automobilyje, tačiau ir šiemet atnaujinimus ruošime iki pat čempionato pabaigos, nes jie bus naudojami ir 2016 metais. Lyginant su praėjusias metais, šių metų mūsų mašinos atnaujinimo programa yra kur kas aktyvesnė“, - aiškino A. Greenas.

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.