Sekmadienį Austrijoje abiejų „Ferrari“ pilotų lenktynės baigėsi jau pirmajame rate, kai Ch. Leclercas neatsargiai bandė atlikti lenkimą bei atsitrenkė į komandos draugą S. Vettelį. Dėl sugadintų bolidų lenktyninkai pasitraukė iš kovos ir liko be taškų.

S. Vettelis po lenktynių neslėpė, jog yra piktas.

„Pikta, nes tokių incidentų reikia vengti. Negalėjau nieko padaryti, nors stengiausi važiuoti atsargiai ir konservatyviai. Negalėjau pagalvoti, kad Charlesas sugalvos atakuoti tokioje vietoje. Vietos ten buvo per mažai, todėl ir susidūrėme“, – kalbėjo 33-ejų vokietis.


Keturiskart pasaulio čempionas S. Vettelis per pirmuosius du čempionato etapus iškovojo viso labo 1 tašką, todėl įskaitoje užima vos 14-ąją poziciją.

Pirmajame etape sėkmingiau pasirodęs Ch. Leclercas su 18 taškų yra 4-oje vietoje. Iš Monako kilęs 22-ejų sportininkas prisiėmė atsakomybę dėl Austrijoje įvykusio incidento bei komandos draugo atsiprašė.

„Esu nusivylęs savimi. Atsiprašiau Sebo, bet atsiprašymo nėra gana. Nuvyliau komandą, kuri visą savaitgalį sunkiai dirbo tam, kad pajudėtume į priekį. Pernelyg nekantriai siekiau pasigerinti poziciją pirmajame rate ir už tai sumokėjau. Aš iš to pasimokysiu“, – sakė Ch. Leclercas.

Trečiasis čempionato etapas po savaitės vyks Vengrijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)