Po puikaus debiuto su „Sauber“ ekipa šiemet, jaunasis sportininkas kitąmet persikels į „Ferrari“ ir taps Sebastiano Vettelio komandos draugu.

C. Leclercas teigia nejaučiantis spaudimo dėl greito persikėlimo į elitinę ekipą. Sportininkas yra nusiteikęs pasimokyti iš labiau patyrusio komandos draugo ir kovoti dėl pergalių.

„Spaudimas? Ne, aš jo nejaučiu. Priešingai, aš jaučiu palaikymą ir esu labai laimingas. Mano tikslas yra pasirodyti kiek įmanoma geriau ir patenkinti komandos lūkesčius“, – kalbėjo C. Leclercas.

„Sebastianas Vettelis bus mano komandos draugas. Jis bus tas žmogus, kuris padės man mokytis ir tobulėti. Jis yra ne tik puikus pilotas, bet ir puiki asmenybė. Susipažinau su juo tada, kai dirbau komandos simuliatoriuje. Jis man padėkojo už atliktą darbą.“

„Grįžtant prie mano tikslų. Logiška, jog atstovaujant „Ferrari“ komandai norėčiau nugalėti bent porą kartų: savo namų lenktynėse Monake ir Monzoje. Kol kas sunku įsivaizduoti koks jausmas yra pilotuoti „Ferrari“ Monzoje.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)