„Ferrari“ komandos žmonės 11 metų dirbo petys petin su Michaeliu. Kartu su „Ferrari“ fanais visame pasaulyje komanda palaiko Michaelį.

Visų mintys ir žodžiai rodo, koks Michaelis yra svarbus kiekvienam mūsų komandos nariui“, - rašoma ekipos svetainėje internete.

Komanda visas „Scuderia“ vardu atėjusias žinutes M. Schumacheriui žada publikuoti specialiame biuletenyje.

Kolegai ir draugui gerų žodžių negali ir brazilas Felipe Massa.

„Brangus, Michaeli. Mano šaunus drauge. Tu man tiek daug padėjai per mano karjerą. Aš už tave meldžiuosi kiekvieną dieną“.

Primename, kad 45-erių metų M. Schumacheris galvos traumą patyrė 2013 metų gruodžio pabaigoje slidinėdamas su šeima ir draugais Prancūzijos Alpių Mirabelos kalnų kurorte. Jis iš trasos pasitraukė kelis metrus į šoną, griuvo ir galva smogė į uolą. Šiuo metu M. Schumacheris gydomas Grenoblio universiteto ligoninėje.

Po atliktų dviejų operacijų M. Schumacheris iki šiol nėra pabudęs iš vaistais sukeltos komos. Anksčiau vokiečio vadybininkė buvo pranešusi, jog sportininko būklė išlieka sunki, bet stabili.

Apie buvusio „Formulės-1“ lenktynių „Benetton“, „Ferrari“ ir „Mercedes“ komandų pilotą oficialia informacija gali būti laikoma tik M. Schumacherio šeimos platinami pranešimai spaudai, o visa kita bus vertinama tik kaip „spekuliacijos“.

M. Schumacheris išlieka dirbtinėje komoje, o medikai neprognozuoja, kada jis pabus ir kokių pasekmių tai turės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)