„Taigi, turime išsiaiškinti, dėl ko taip nutiko ir išspręsti problemą. Mums pavyko gerai užbaigti lenktynes, per vieną sekundę susigrąžinome 15 taškų. Iki vasaros pabaigos mūsų tikslas turėtų būti kuo labiau sumažinti atsilikimą įskaitose. Matėme, jog dabar lenktynėse yra stipri ne tik „Red Bull“, bet ir „Mercedes“ komanda. Jie išsprendė padangų nusidėvėjimo problemą. Taigi, norėdami išlikti kovoje dėl čempionų titulų privalome patobulinti savo automobilį“.

S. Domenicali gyrė Felipe Massą, kuris savaitgalį vykusių lenktynių metu, po sprogusios padangos vėliau sugebėjo aplenkti ne vieną varžovą ir finišuoti pirmame dešimtuke.

„Esu patenkintas tuo kaip lenktynės baigėsi Felipei. Jam to reikėjo. Mano manymu jis važiavo labai gerai. Jei ne problemos su sprogusia padanga, jis tikrai būtų užlipęs ant apdovanojimų pakylos“.

„Ferrari“ ekipos vadovas taip pat atskleidė kodėl savaitgalį vykusių lenktynių metu komanda pakeitė taktiką.

„Stengėmės išsaugoti savo situaciją. Padarėme taip, jog padangose būtų didesnis spaudimas tam, kad jų nepradurtume. Taip pat stengėmės, kad atkarpos tarp sustojimų būtų trumpos. Štai kodėl pasirinkome kitokią taktiką. Sprogusi Felipes padanga taip pat buvo viena iš priežasčių“.