„Šiemet jis lenktyniauja tiesiog fantastiškai. Šį sezoną Sebastianas darė labai mažai klaidų. Praėjusiais metais mes turėjome daugiau galimybių pakovoti dėl titulo. „Red Bull“ buvo itin stiprūs ir praėjusiais metais. Jiems tiesiog kilo tam tikrų problemų kai kuriose lenktynėse“, - atvykęs į Singapūrą kalbėjo „Ferrari“ pilotas.

„Šiemet jie išsprendė visas savo problemas. Kaip ir pernai, taip ir šiais metais jų automobilis labai greitas. Sebastianui pavyko pasiekti finišą visose lenktynėse. Manau, jog jis vienintelis, kuriam pavyko tai padaryti šiemet“, - sakė sportininkas.

„Taigi, jei į viską pažiūrėtume bendrai, Sebastianas šiuo metu yra geriausias pilotas, tuo tarpu „Red Bull“ turi geriausią automobilį. Manau, jog jie nusipelnė titulo“, - teigė ispanas.

F. Alonso, kuriam per pastaruosius tris metus Singapūre pavyko nugalėti du kartus, teigė, jog „Ferrari“ ekipa šį savaitgalį yra nusiteikusi kovoti dėl aukščiausių rezultatų. Tiesa, ispanas pridūrė, jog įveikti pilotus iš „Red Bull“ ir „McLaren“ komandų nebus lengva.

„Singapūro trasa savo charakteristikomis primena Monaką, todėl čia turime šansą pakovoti dėl pergalės“, - kalbėjo sportininkas. - Gerų rezultatų mums leidžia tikėtis ir tai, jog šį savaitgalį naudosime minkštos ir itin minkštos sudėties padangas. Tikimės gero savaitgalio, tačiau kova dėl pergalės niekada nebūna lengva, ypač kai mūsų varžovai „Red Bull“ ir „McLaren“ pilotai“.

Lenktynininkų įskaitoje pirmaujantis S. Vettelis turi 112 taškų daugiau nei antroje vietoje esantis „Ferrari“ pilotas. Vokietis jau šį savaitgalį, Singapūro GP metu, gali užsitikrinti antrą F-1 čempiono titulą.