„Tai mano trečias sezonas „Ferrari“ ekipoje. Jį pradėsiu su tokia pačia stiprybe ir ryžtu.

Noriu puikiai pasirodyti. Be abejo, visą sezoną laukia gana didelė konkurencija, tačiau mes norime save matyti ant apdovanojimų pakylos“, - teigė dukart pasaulio čempionas.

„Pradėsime kitą savaitę Cherese ir dirbsime visi kartu. Esu tikras, kad šiemet puikiai pasirodysime. Tikiu „Ferrari“ turimais įgūdžiais. Turime du mėnesius pasiruošti pirmoms varžyboms. Turime kovoti dėl titulo ir surinkti kiek įmanoma daugiau taškų. Tikrai norime būti pačioje rikiuotės viršūnėje“, - sakė komandos lyderis.

„Turime būti kiek įmanoma nuoseklesni bei ryžtingesni ir esu tikras – labai labai tikras – mes sugebėsime pasiekti aukštus tikslus ir pateisinti didelius lūkesčius“, - pridūrė jis.

F.Massa: 2012 metai bus pergalių metai

Kitas „Ferrari“ komandos pilotas Felipe Massa pasidžiaugė naujo komandos automobilio agresyvumu ir neslėpė vilčių, kad šie labai svarbūs metai ir jam, ir ekipai bus pergalingi.

„Leiskite man pasakyti, kad jis atrodo labai labai agresyviai. Tai dalies mano svajonių išsipildymas“, - taip naują F2012 įvertino brazilas. - Žinau, kad kuriant naują automobilį buvo daug diskutuojama. Mes visuomet norėjome kurti naujoviškus modelius, todėl esu nustebintas naujojo automobilio“.

„Po kelių dienų pradedame darbą. Esu tikras, kad čempionatas bus įspūdingas ir pilnas nuožmios konkurencijos. Tai bus labai svarbūs metai man ir visai komandai. 2012-i bus pergalių metai. Norime kovoti ir susigrąžinti čempionų titulus“, - teigė pilotas, kurio sutartis su ekipa baigiasi po šių metų sezono.

„Noriu tikėti savo sugebėjimais ir mūsų automobiliu – tai teisingas nusiteikimas. Norime matyti „Ferrari“ laiminčią kiek įmanoma dažniau. Mano galvoje daug teigiamų dalykų, noriu gerai viską pradėti ir geriau pasiekti čempionato pabaigą“, - pridūrė jis.