Ne vienas F-1 ekipos vadovas buvo išreiškęs nuomonę, jog skruzdėdomis pramintos nosys ateityje privalo išnykti iš „Formulės-1“ pasaulio.
„Jie atrodo bjauriai“, – apie naujus F-1 automobilius kalbėjo „Ferrari“ pilotas F. Alonso.

„Turime būti sąžiningi sau ir mūsų aistruoliams. Jie tiesiog atrodo per prastai. Žmonės pažvelgę į F-1 mato autosporto, aerodinamikos ir technologijų viršūnę. Tačiau pažvelgęs į dabartinių automobilių priekines dalis tikrai nepagalvoji apie tai, ką neseniai paminėjau. Manau, kad ateityje rasime kitokių sprendimų. Mūsų inžinieriai yra pakankamai protingi, kad sukurtų ne tik greitus, bet ir gražius automobilius“.

F. Alonso šiemet laukia sunki ir ilga dvikova su nauju komandos pilotu Kimi Raikkonenu. Ispano teigimu, norėdamas įveikti suomį, šiemet jis turės būti itin geros formos.

„Jis itin talentingas pilotas. Tai bus naudinga man, nes suteiks papildomos motyvacijos. Komanda žino, kad turi mums duoti gerą techniką. Tokiu atveju Kimi ir aš galime pasiekti puikių rezultatų. Turiu šiemet pasirodyti kaip įmanoma geriau, priešingu atveju, nesugebėsiu įveikti Kimi. Bet kokiu atveju tai geros naujienos „Ferrari“ komandai“.